Николета Лозанова: Не съм спала с Роналдо

Плеймейтката Николета Лозанова и звездата на Ювентус Кристиано Роналдо в крайна сметка не са мачкали чаршафите заедно.

Смуглата красавица от Караджово дори беше включена от италианския популярен сайт МСН в списъка със завоевания на футболиста, след като за аферата им се заговори още през 2016 г. Ни Ло обаче сама признава, че в аферата няма нито зрънце истина.

“Виждала съм се Кристиано два пъти на официални събития – веднъж в Милано и веднъж в Испания. Дори не сме говорили”, споделила пред колежки бившата на Валери Божинов. Тя признала още, че накарала приятеля си Венелин, който я придружавал, да направи снимки от партитата и да ги публикува в социалните мрежи, като загатне, че Кристиано също е присъствал и се е усамотил с Николета.

“Роналдо е много атрактивен мъж, но аз си имам своя футболист – сродната ми душа Ники Михайлов, с когото ни е писало да сме заедно още откакто за първи път се видяхме преди повече от 10 години”, твърди още Лозанова, пише lupa.bg. И допълва, че днес не би си послужила с подобен евтин пиар ход, не само, защото е достатъчно известна, но и за да не нарани мъжа до себе си.

Всъщност, жалко най-вече за Ники Михайлов, който в момента е последна резерва в Левски и единственият му шанс да се отърка у големия футбол е като баджанак на някой истински футболист чрез набора си от палави старлетки.