Нина Добрев с нова любов

Актрисата Нина Добрев и нейният колега и любим – Грант Мелън пазеха романтичната си връзка далеч от публичното пространство доста дълго време.

Красавицата с български корени упорито пази личния си живот в тайна и заради това не сме я виждали в интимни ситуации с Грант Мелън. Откакто са заедно двойката се е появявала заедно едва няколко пъти, като за последно това се случи на кинофестивала в Кан.

Този път обаче,няколко месеца по-късно, влюбените са в напълно различна ситуация. Двамата са намерили време за екзотична ваканция на вторият по големина от Хавайските острови – Мауи, пише британският таблоид Daily Mail.

Край брега на океана двамата захвърлиха дрехите, за да се забавляват по бански, а и да демонстрират близост, каквато досега не бяхме виждали между тях на публично място.

30-годишната красавица излъчваше невероятен сексапил, облечена в червено-бял бански, докато се радваше на близостта на своя възлюбен.

Както може лесно да се види по фотографиите – любовта е във въздуха. Нина и Грант не могат да махнат ръцете от тялото на другия и постоянно се целуват, докато са на плажа.

Всички присъстващи остават впечатлени от умението за гмуркане на актрисата.

Освен по бански, Нина можеше да бъде видяна и с флорална горна дреха, която е наметнала докато стои на плажа с ледена студена напитка в ръце или се разхожда край брега.

Посетители на плажа разкриват пред британското издание, че двойката и групата, с която се забавляват заедно, са успели също така и да поиграят волейбол.

Въпреки че не е известна точната дата, от която Нина и Грант започват да се срещат, той присъства на нейното парти за 30-ия рожден ден още през януари и двамата след това бяха видени заедно на първия ред на мач на LA Lakers през март.