Нова звезда от поп- фолка хванат в крачка

ТЕКО пусна преди броени дни своят първи видеоклип във YOUTUBE канала на една от водещите у нас музикални компании HIT MIX MUSIC TV

Професионалният път на ТЕКО извън рамките на малките сцени започва със срещата му с Питър Райнов, който е композитор на дебютното парче на изпълнителят.

Само два месеца след срещата с композитора Питър Райнов се появява и мелодията на „НА ЗЕЛЕНО“ , мелодия която е динамична и допада на ТЕКО още от първо слушане.
Текста на парчето е написан от самият Питър Райнов заедно със Петър Цанов , като двамата пишат теста изцяло върху желанието на ТЕКО за вече готово заглавие „НА ЗЕЛЕНО“ .

Така се ражда идеята песента да бъде свързана със личният живот на изпълнителят , който през 2019-та. Година преживява бурна любов и раздяла, както всеки типичен поп-фолк певец ТЕКО споделя , че една песен е изпята тогава , когато е преживяна истински.

Месец след записът на „НА ЗЕЛЕНО“ , се реализира и заснемането на видеоклипа към песента , като ТЕКО залага на режисьор с опит в бранша но не и с поп- фолка със ясната идея да избяга от масовката, която се налага напоследък . ТЕКО залага на режисьора Антонио Кандиларов , който прави и невъзможното за да заснеме всяка една идея на изпълнителят.

Историята на клипа е бурна ,динамична , както самата песен , дело на сценарият на клипа е на момичето , което шашна със своята двойна визия в клипа на ТЕКО, самата тя казва, че е доста вълнуващо да играеш два образа за един ден .

Изпълнителят играе ролята на богат мъж , типично за България изневеряващ на своята половинка и хванат в крачка!
Видеоклипа на ТЕКО е със интересна история за зрителите, които могат да видят краят на тази драматична история във канала на HIT MIX MUSIC TV

„НА ЗЕЛЕНО“ събира екип от млади и талантливи и мотивирани хора , готови да направят един добър продукт за зрителят , ТЕКО залага на свои близки за визията , грима и косата на статистите в клипа и на самият него.

Видеото на „НА ЗЕЛЕНО“ беше промотирано на 24.02.2020 година , като тепърва започва за набира своята гледаемост във канала на HIT MIX MUSIC TV.

Изпълнителят е безкрайно щастлив , че вече има свое дебютно парче във музикалните среди на България, ТЕКО споделя радостта си със премиера на своето дебютно парче, която съвсем скоро ще се състои.