Нова любов във “Фермата”

Безобиден флирт е на път да се превърне в изпепеляваща страст и да опустоши “Фермата”. Маникюристката Силвия и треньорът Сами вече са опасно близки за ужас на участниците в шоуто, които не одобряват отношенията им.

Само два месеца след старта на предаването добронамерените закачки между блондинката и съблазнителя се превърнаха в откровено натискане, гушкане и целувки. След като беше избрана за фермерка на седмицата, Силвия премина в открито нападение и извика Сами в леглото си. Като шефка на стопанството тя има привилегията да кани гост в комфортната си спалня. Сами прие офертата й с охота.

“Много съм влюбчива. Влезе ли мъж под кожата ми, ставам като патица. Аз търся внимание, Сами явно усеща това, откликва и се възползва”, призна Силвия. Хосни обаче не вижда в нейно лице голяма любов.

“Нямам конкретни чувства към Силвия, това е просто заигравка. Не ми е цел да си легна с нея, но флиртът ме зарежда емоционално”, заяви треньорът, който има гадже извън шоуто. Връзката им обаче е отворена.

Докато мъжете в шоуто по-скоро се забавляват с флирта на Силвия и Сами, жените открито роптаят срещу отношенията им. Според участничките маникюриската мисли само как да се добере до Хосни, не организира работата в стопанството и така рискува участниците да не получат провизиите, които им се полагат като награда за добре свършена работа.