Памела Андерсън: Искаше ми се да вярвам, че Франция е най-романтичното място на света

В края на месец юни Памела Андерсън привлече вниманието ни с признанието, че се е разделила с любимия си Адил Рами. И тя не просто констатира този факт, а даде подробно обяснение в Instagram за причините, довели до това нейно решение.

Двугодишната връзка на Памела и Адил е приключила заради неговите изневери и двойствен живот, се казва в публикацията в социалната мрежа. Скоро след това на официалната страница на фондацията на Андерсън се появи и нова изповед, в която тя нарича Рами социопат.

Ето че футболистът не издържа на всичко, казано по негов адрес, и реши да отговори, отново в Instagram. Той започна с това, че Памела е човек, когото дълбоко уважава и не иска да има съмнения, че любовта им не е била искрена.

По думите на Рами, твърденията й са плод на афект от силни емоции. Той винаги е смятал, че не е необходимо връзката им да е публична, но в този момент иска да хвърли светлина върху нея.

Адил е категоричен, че не е водил двойствен живот и не е изневерявал на звездата от „Спасители на плажа“, а просто е поддържал платонична връзка с майката на децата му, която също дълбоко уважава.

Памела сподели още в социалните мрежи споделяйки, че е искала да вярва, че Франция е най-романтичното място на света. Уви, един французин силно е променил мнението й.