Памела Андерсън се омъжи

Памела Андерсън и Джон Питърс са се омъжили в понеделник на тайна церемония в Малибу.

Новината беше потвърдена от говорителя на богата наследничка. На тържеството са присъствали синовете на Андерсън – Брандън и Дилън, както и трите дъщери на Питърс.

Двамата съпрузи имаха връзка през 80-те години, но сега вече официално са семейство. Това е пети брак и за двамата. Питърс проговори пред Hollywood Reporter, че е чакал Андерсън цели 35 години.

“Има много красиви момичета по света, но аз искам само Памела”. Той добавя, че сегашната му съпруга го вдъхновява и обещава да я защитава през целия си живот.

През 2015 година Памела се закани, че никога повече няма да мине под венчилото. “Бракът е трудно нещо. Няма да го правя повече. Имала съм достатъчно”, казва тя пред ET. Все пак тя признава, че има хора, които може да откраднат сърцето ѝ, пише tialoto.bg.

Предишната връзка на Памела Андерсън беше с футболиста Адил Рами, с когото обаче тя се раздели заради изневяра. Актрисата дори обвини спортиста, че често я е насилвал и никак не е била щастлива с него. От своя страна, Джон Питърс е известен на публиката не толкова със своя личен живот, а с професионалните си успехи. Той е продуцент на “Роди се звезда” и притежава правата на филмите за Супермен.