Петя Дикова очаква второ дете

Петя Дикова и Илиян Любомиров ще стават родители за втори път, при това само две години, след като на бял свят се появи първото им дете Александър.

Тогава новината, че чака дете съобщи Петя Дикова в ефира на bTV, а днес новината дойде от таткото Илиян Любомиров на живо от Нова телевизия.

“Искам да започна с една добра новина и да ви призная нещо. Ще си имаме второ дете”, заяви с усмивка писателят, който живее без брак с журналистката.

Любомиров не съобщи подробности, но прекрасната форма на Петя издава, че тя все още е в началото на бременността си. Със сигурност обаче са минали първите три месеца, в който новината за щастливото събитие е била известна само на малцината най-близки. Двойката се сдоби със син Александър през април 2019 година и наскоро отбеляза първия му рожден ден. Бебокът бе кръстен на дядо си по майчина линия – журналиста Сашо Диков.

Това ще е трето внуче за актрисата Аня Пенчева след Александър на бял свят дойде и първото дете на сина й Ангел Караньотов. Борис се роди на 5 февруари, а негова майка е Ива Русинова.