Петя Дикова показа малчуганите

Петя Дикова и Илиян Любомиров пуснаха първа снимка на новородения си син в социалните мрежи. Тяхното семейство се увеличи с още един член малко преди Коледа, а новия наследник носи името Илиян Илиянов Любомиров.

Преди няколко часа Илиян публикува трогателен кадър на своите двама сина – Александър и Илиян и към него написа:

“Заради връзката, която имам с моя баща, винаги съм си мечтал да имам син. Да го науча да е мъж, да бъде точен, да уважава жените, да се бие, да кара мотор, да чете стойностна литература, да пише честно, да е изправен, да бъде щедър и с лекота да преминава през живота.

Никога обаче не съм се и осмелявал да мечтая, че мога да имам двама синове, а сега те двамата са около мен, растат и стават хора. Всяко безсъние си струва, когато ги гледам и знам, че винаги ще бъдат един до друг.

И да знаете само гордостта каква е, когато говоря за “синовете ми” или пък си помисля за “момчетата”. И знам, че нямам право да ги разочаровам. От всички училища това да бъда баща ме е научило на най-важното.“

Първородният син на Петя и Илиян – Александър, навърши една годинка на 22 април миналата година.

“Петя, няма да ми стигне един цял живот да те обичам. Благодаря ти, че сбъдваш най-съкровената ми мечта. Преди теб не познавах щастието.” – обърна се наскоро Илиян към своята любима Петя Дикова.