Преслава ще пее на сватбата на Цеци Красимирова

Остава месец до сватбата на Цеци Красимирова и американския мултимилионер Майкъл Струмейтис. Кои родни музикални звезди ще летят за Каталуния, за да забавляват гостите?

Противна на спекулациите на някои др медии, че Деси Слава ще представи поп фолк бранша, на сцената в старинния замък край Барселона ще се изяви друга звезда на “Пайнер” – Преслава.

Добричлийката се е с спазарила за хонорар от 10 бона, като пътят и тридневния й престоя на испанска земя, естествено, ще поемат домакините – бъдещото семейство Струмейтис.

Освен Преслава, за почитателите на класическата музика ще пеят Тримата БГ тенори – Борис Луков, Веселин Вачев и Георги Петров.

Тъй като зеленооката Цеци е завършила хореографското училище в София със специалност народни танци и в продължение на година е следвала висша хореография в Благоевградския университет, сватбата й няма как да мине и без автентични народни танци. Задачата да пленят гостите, които ще пристигнат от всички краища на света, е на най-известния ни състав, прославил страната ни по цялата планета – “Българе”.

За всички артисти от София, както и за роднитите и гостите, вредили се с покани за милионерската сватба, ще бъде подсигурен специален чартър. Той излиза в петък, 10 май, и ще върне групата обратно в столицата на 13-ти, понеделник.