Психоложката на националите с предаване при Слави

Миналият уикенд стартира Star Reporters Show по телевизия 7/8 TV където сексапилната блондинка е ко-водещ на продуцента на предаването Борислав Борисов. Двамата започнаха формата с пикантна тема за японското изкуство на връзване шибари, при което хората се връзват за удоволствие и достигане на максимална сексуална наслада. Водещите в тандем коментираха през своите очи какво означават фетишите и имат ли почва у нас.

Лили е в ролята си на психолог, но вероятно, поради късния час на предаването, ще коментира и горещи теми. Боби, поне в първото предаване, се придържаше към своята запазена марка на поведение- провокиращи въпроси, които винаги подканят към по-дъблоки размисли и страсти. Предаването е обещаващо и заявката им е за интересни теми и гости. А с какво тепърва ще ни изненадват, ще станем свидетели в събота, 25 юни, от 23:00 часа по телевизия 7/8 TV.

Лили и Боби също така поддържат и своя рубрика в Youtube, в която говорят по различни актуални теми от психологията и дават полезни съвети на зрителите. Може би успешните им видеа са и причината за покана към екипа на телевизията.