Психоложките Лилия и Кети плениха Сашо Кадиев

Психоложките Лилия Стефанова и Кети Вандова бяха гости в предаването “Преди обед” по BTV преди броени дни. Водещият, Александър Кадиев, категорично заяви, че те са най-красивите и добре облечени представителки от съсловието на психолозите в страната. Също така той не пропусна да отбележи и множеството им специализации и обучения, които двете дами не спират да трупат. Факт е, че в последните месеци те се доказаха като терапевтките на звездите и очевидно има защо.

По време на интервюто Лилия и Кети успяха да разкажат за някои интересни техни случаи, както и да разкрият повече детайли около дейностите на тяхното сдружение KeLi Psychological Academy. Акцентите паднаха върху отглеждането и възпитанието на децата, както и модерните подходи при терапия на различни разстройства, за които Кети поясни. Лилия поговори за тревожността, като бич на нашето съвремие, като не пропусна да посътветва зрителите да се ориентират към по-здравословен начин на живот, който включва отказ от тютюнопушене, вредни храни и алкохол.

В последния месец в светските среди активно се заговори за новата услуга, която амбициозното дуо са пуснали на сайта си. Това е Годишен абонамент за психологическо обслужване на фирми и корпорации. Според наши източници вече няколко водещи компании в България са подписали договор с красивите психоложки и заедно, с тях, работят на пълни обороти. Дали това ще се превърне в новата модна тенденция в грижата за психично здраве, можем само да гадаем. Проучването ни сочи, че никой друг психолог не предлага обаче такава услуга, което прави Лили и Кети абсолютни новатори.

Двете дами завършиха интерюто с пояснения относно коронавируса и настъпилата паника около него. В заключение коментираха, че паниката няма да ни разболее от грип, но пък може да ни донесе куп неприятности като депресия, паник атаки и дори да инвалидизира живота ни.