“Пусикет Долс” се завръщат, обявиха датите на турнето си

Една от най-обичаните момичешки банди “Пусикет Долс” отново се качва на сцената.

“Много се вълнувам да ви споделя, че се върнахме, бейби! Турнето ни стартира през април 2020 година! Билетите ще бъдат в продажба от неделя”, написа вокалистката на групата Никол Шерцингер в “Инстаграм”.

Засега в програмата на “кукличките” влизат девет концерта, всички на територията на Великобритания.

“Пусикет Долс” се разпадна преди повече от десетилетие след слухове, че певиците са уморени да бъдат в сянката на Никол Шерцингер. Сега бившата приятелка на Григор Димитров разкри истинските причини за тази раздяла. Тя сподели, че личната й битка с булимията и битовият алкохолизъм на Джесика Сута са довели до разпадането на групата.

“Криех състоянието ми от света, защото ме беше срам. Когато се бориш със собствените си демони и комплекси, не искаш да го споделяш с други хора. Благодарна съм, че успях да се спася”, призна звездата пред “Сън”.

През същото време Сута се превърнала в алхоличка. Танцьорката не крие, че животът на успешна попзвезда провокирал лошия навик. Джесика също успя да се възстанови и дори наскоро се омъжи за приятеля си, с когото се среща по време на рехабилитацията.

Първото изпълнение на възкръсналите “Пусикет Долс” ще бъде на финала на “The X Factor: Celebrity” през уикенда. Както е известно, Шерцингер е съдия в риалити формата на Острова и искала именно там да бъде повторният им дебют. Единствено Мелъди Торнтън няма да се присъедини към групата, състояща се от Кармит Бахар, Ашли Робъртс, Джесика Сута, Кимбърли Уаят и Никол Шерцингер.

Покрай новината за турнето Шерцингер призна, че е преустановила връзката си с бившия ръгбист Том Еванс.

“Той е страхотен, но в момента съм прекалено заета за връзка. Отдавна се борим да съберем групата и положихме много труд това да се случи. Последната година беше като преходен период за мен и сега съм изцяло фокусирана върху съдбата си”, заяви Никол.