Робърт де Ниро баща на 79

Носителят на „Златен глобус“ попадна в заглавията на вестниците, защото поправи репортер на ET Canada, който каза, че е баща на шест деца. Звездата уточни, че са седем като заяви, че „току-що му се е родило дете“. Това стана, докато Де Ниро коментира появата на най-новия филм с негово участие About My Father.

Де Ниро не разкри самоличността на майката на малчугана – въпреки че настоящата му приятелка Тифани Чен показа бременното си коремче миналия месец.

Носителят на „Оскар“ за първи път беше свързан с инструкторката по бойни изкуства от Ню Йорк през 2021 г., когато двойката отпразнува заедно 78-ия му рожден ден във Франция.

Те работят заедно по филма „Стажантът“ през 2015 г. Бяха забелязани по време на пътуване до Испания година по-късно. Звездата от „Шофьор на такси“ става баща за първи път през 1971 г., когато осиновява дъщерята на тогавашната си съпруга Даян Абът – Дрена, която сега е на 51 години. Двамата имат и син Рафаел, на 46 години.

Освен това Де Ниро има синове близнаци – Арън и Джулиън, които са на 27 г. от бившата му приятелка Туки Смит, както и син Елиът, на 25 г.

Той има и дъщеря Хелън, на 11 г. от бившата си съпруга Грейс Хайтауър. Двамата се разведоха през 2018 г. след повече от две десетилетия брак.

Макар да си поделя бащинството за децата си, носителят на „Еми“ не се смята за „готин баща“, призна той пред ET Канада.

Де Ниро заяви пред изданието, че децата му са „уважителни“, но призна, че те „не са съгласни“ с него и „понякога му причиняват огорчение“.