Енрике Иглесиас стиска палци за съпруга на сестра си в мач с Гришо

За мнозина е неизвестен факт, че сестрата на певеца Енрике Иглесиас е обвързана с топ тенесист.

Ана Бойер и Фернандо Вердаско често ходят на семейни вечери и купони с известния изпълнител и Анна Курникова.

Именно от Вердаско падна нашенеца Григор Димитров, след като ветеранът го отстрани в трети кръг.

Обръщайки се назад към целия сезон на клей, българинът коментира с разочарование:

„Разбира се, че всеки мач с Фернандо е труден. Никога не е лесно срещу него. Загубих от Вердаско по-рано през годината в оспорван двубой.

Жалко е, тъй като се чувствах добре физически, но мисля, че изпуснах нервите си в началото на първата част и я загубих. След това беше трудно да се върна в играта. Все още имах време да намеря ритъма си и да променя мача, но това така и не се случи. Просто е.

За жалост, често спирам тук – на този етап. Винаги съм се чувствал добре в Париж, но на корта никога не съм успявал да го покажа.

Наистина очаквах да се представя по-добре на червено. В последните мачове, в които участвах, в Мадрид, Рим, Париж, всичко беше в моите ръце. Вината е изцяло моя. Трябва да тегля чертата и да отправя поглед към бъдещето.

В тениса една седмица може да преобърне нещата за теб. Но се нуждая от малко време, за да преценя къде сгреших. Всяка година играя добре на клей, но това никога не ми стига, за да постигна успехи.

Сега приоритетът ми ще бъде да се откъсна за кратко от тениса, да изгледам някои мачове и да опитам да прогресирам, да стана по-добър. Как? Ще открием как. Не искам да съм прекалено негативно настроен в момента.

Знам, че е трудно веднага след мача, но винаги съм гледал позитивно на нещата и искам да продължа в същия дух. Тежко е, когато загубиш мач, но такъв е животът“, каза Димитров.