Ромео Бекъм и приятелката му заживяха в нов дом

Вторият син на Виктория и Дейвид Бекъм – Ромео, се изнесе от семейния дом на родителите си, за да свие любовно гнездо със своята дългогодишна приятелка Миа Регън.

Новият апартамент на средния син на Виктория и Дейвид се намира в Лондон и е удивително хубав за едно 21-годишно момче. Все пак Ромео е звезден наследник и е свикнал с лукса, така че е нормално първото му самостоятелно жилище да е шикозно.

Ромео, който следва стъпките на баща си в професионалния футбол, се премести в апартамент с доста по-авантюристичен декор, от този, с който беше свикнал в имението на родителите си.

Миа и Ромео позволиха на феновете си да надникнат няколко пъти в тяхното жилище, включително кадър, който показва огромна LED неонова светлина на стената, която гласи Hello Gorgeous.

Срещу смелия арт избор стои фланелка на Меси в рамка – аржентинецът в момента играе за отбора на Дейвид – „Интер Маями“, за който Ромео играеше, преди да се прехвърли в „Брентфорд“ U21, което му позволява да бъде базиран в Лондон и да прекарва повече време с Миа, която е модел.

Общият дом на Ромео и Миа изглежда наскоро реновиран, със свежи бели стени, блестящи плочки и черни осветителни тела и аксесоари – много шик!

Двойката също има няколко скейтборда, монтирани на стената, а Ромео сподели колекция от снимки на произведения на изкуството, които търси, въпреки че те изглежда все още не са окачени.

Ромео и Миа не са споделили къде се намира новият им дом, но феновете със зорки очи подозират, че може да са се преместили в Батерси, след като Миа публикува снимка на емблематичната електроцентрала от техния прозорец.

Батерси е на 21 минути с кола от Холанд Парк, където живеят Дейвид и Виктория, заедно с двете им по-малки деца, Харпър и Круз, така че Ромео не се е отдалечил много от любимото си семейство.