Руши и Таня се събраха

Поп идолът от 90-те Руши Видинлиев и манекенката Таня Илиева са се събрали, след като преди няколко месеца стана ясно, че са се разделили, научи HotNews. Уж окончателния раздор в отношенията им обаче е преминал в нов опит да съживят любовта и семейната идилия, заради която дълги години бяха сочени за пример в родния шоубизнес.

Близки до певеца разказаха, че двамата са отново заедно и отношенията им пак вървят по мед и масло. “Дадоха си нов шанс, не втори, а пореден, защото досега са приключвали и в последствие продължавали пак заедно”, издадоха източниците ни. Основният проблем при последната им раздяла било емоционална нестабилност, депресивни състояния и хранителни разстройства при нежната половинка.

Една от съществените причини да се съберат е подобрение в състоянието на известната манекенка. Децата им – момче и момиче също били в основата да заздравят отношенията си. Руши е израснал без биологичния си баща и това винаги му е тежало. Поради тази причина не искал и неговите наследници да имат същата съдба, разясняват още от обкръжението на изпълнителя на “Всичко се връща”.