Скарлет и мъжа й заедно в Кан

Скарлет Йохансон и Колин Джост донесоха любовта си в Кан26 май 2023 11 00Изпрати в Messenger Сподели във Facebook Двамата направиха рядка публична поява на червения килимСнимка: БГНЕС Снимка: БГНЕС
Скарлет Йохансон и Колин Джост се появиха заедно на червения килим в Кан, бележейки една от редките си светки прояви.

Съпрузите, които обичат да пазят личния си живот далеч от публичното пространство, се присъединиха към цяла плеяда звезди за премиерата на дългоочаквания филм Asteroid City на Уес Андерсън. Йохансон влиза в една от главните роли, а актьорският състав включва още имена като Том Ханкс, Мая Хоук, Брайън Кранстън, Стив Карел, Мат Дилион, Фишър Стивънс и много други.

Край Лазурния бряг Скарлет изглеждаше великолепно в розова рокля на Prada, с гол гръб, който позволяваше на фотографите и публиката да видят голямата татуировка на актрисата. Рисунката, започваща от врата и простираща се надолу към кръста, се състои от флорален дизайн и нежно агне отстрани. Йохансон съчета пастелната си рокля с червено червило и диамантени обеци.

От своя страна, Колин Джост заложи на класиката, обличайки черен костюм с бяла риза и черна папионка. Комикът дори и за миг не се отдели от съпругата си, като това беше първата им обща поява на червения килим от две години насам, когато бяха гости на наградите на „Кенеди център“. Самата Скарлет пък се завръща в Кан за първи път от 2005 година, когато промотираше филма Match Point на Уди Алън.

Влюбените съпрузи не спряха да се усмихват и сякаш бяха сами на червения кили, незабелязвайки фотографите и крещящите фенове отстрани. Йохансон беше уловена да гледа влюбено Джост, като в един момент се обърна към него, за да оправи яката му. Малко по-късно двамата се отправиха към залата, където филмът на Уес Андерсън беше посрещнат с бурни овации, насочени към целия актьорски екип.