Фенове искат Ирина Шейк да дефилира за Victoria’s Secret

Ирина Шейк със сигурност е една от най-успелите и красиви моделки в бранша, а дефилето й за Victoria’s Secret през 2016-та година предизвика истински фурор.

Тогава Ирина се разходи с леко коремче, а малко след това обяви, че е бременна от актьора Брадли Купър.

Заради майчинството Ирина Шейк пропусна дефилето на бранда миналата година и по всичко личи, че няма да е част от шоуто и тази.

Причината е, че Шейк е сключила договор с друга марка бельо Intimissimi, което не позволява да е част от Victoria’s Secret.

Фенове обаче са категорични, че нейното отсъствие безспорно е пропуск за марката.

Участието на Джиджи Хадид и Бела Хадид също е под въпрос.

Кендъл Дженър също е под въпрос заради договора й с La Perla.

Топ красавицата Изабел Гулар все още не е обявена сред тазгодишните участнички в шоуто.

За сметка на това “по-стари” модели като Карли Клос, Тони Гарн, Лили Олдридж, Барбара Палвин, Кандис Суейнпоъл, Шанина Шайк и Бехати Принсло се завръщат на подиума.

Новото попълнение в списъка е Уини Харлоу, която стана най-известната моделка с ветилиго.

Алесандра Амброзио също ще е сред липсващите в каста, след като прекрати договора си с Victoria’s Secrer миналата година, след като бе част от семейството на Victoria’s Secret от 2004-та година насам.

За сметка на това ще видим още Стела Максуел, Роми Стридж, Елза Хоск, Марта Хънт, Сара Сампайо, Тейлър Хил, Лайс Рибейро и Жасмин Туук и Джорджия Фолър.

Мнозина са на мнение, че новите имена със сигурност няма да надминат по известност любимките ни Даутцен Крус, Миранда Кер, Жизел Бюндхен и Роузи Хънгтингтън.

Адриана Лима все още удържа фронта и е сред малкото стари моделки, които не са абдикирали.