Шер направи серенада на мъжа си в Милано

В събота, 6 април, Шер можеше да бъде намерена на дансинга в DG Martini, нощен клуб/ресторант на Dolce & Gabbana във флагмана на Милано, пеейки текстовете на своя хит от 2000 г. „Believe“. Тя изпълни серенада на приятеля си Александър Едуардс сред тълпа от стотици, които пееха репликите заедно с нея.

Култувият момент в дискотеката дойде с любезното съдействие на Dolce & Gabbana, която тази вечер беше домакин на соаре в чест на новата си изложба „Dal Cuore Alle Mani“ или „От сърцето към ръцете“. Обширното шоу, проведено в музея Palazzo Reale от 7 април до 31 юли, е разкошна ретроспекция на алта мода на италианската къща, или част от висшата мода, която е активна от първото шоу на лейбъла Alta Moda в Таормина, Сицилия, през 2012 г.

Изложбата е празник на всички неща в Италия и включва стая след стая с мода от минали колекции alta Moda, alta Sartoria и alta Gioielleria, заедно с произведения на визуалните изкуства и занаяти (картини по поръчка, полилеи от Мурано и венецианско стъкло, византийски мозайки) които капсулират духа на всеки подчертан италиански град – и техните форми на изкуство.